Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po całym domu unosi się niesamowity zapach pieczonego chleba, wszyscy domownicy nie mogą się doczekać, kiedy będzie upieczony. Takiego chleba jeszcze nie jedliście, a warto wypróbować, bo jest pyszny, szczególnie dzieci będą zachwycone, ponieważ jest to smak pizzy.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85308
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2598
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10043
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4108
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7160
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85308
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2598
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10043
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4108
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7160
Składniki
1. Ser, salami, obraną z nasion paprykę, blenduję blenederem, przekładam do miski. 2. Następnie wsypuję mąkę, sól, cukier, tymianek, oregano, bazylię i wlewam wodę rozrobioną z drożdżami. Ciasto wyrabiam, przekładam do natłuszczonej olejem formy typu keksówka. Ciasto odstawiam na jedną godzinę w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. 3. Po tym czasie chlebek piekę w rozgrzanym piekarniku 60 minut w 180°C.
4. Chlebek gotowy. 5. Smacznego.