Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was kolejny przepis na mój chlebuś który dziś piekłam z mąki orkiszowej, jeżeli chcecie przepis zapraszam do zapoznania się z nim na moim blogu
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 315
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4396
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1858
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3622
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30945
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 315
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4396
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1858
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3622
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30945
Składniki
Do miski wsypać składniki suche a następnie mokre na koniec dowolne ziarna i całość wymieszać łyżką do połączenia się składników. Odstawić na 30 minut aby ciasto podrosło
Podrośnięte ciasto zamieszać a następnie przełożyć do blaszki 35/12 wysmarowanej masłem i wysypanej bułką tartą i pozostawić w ciepłym miejscu na godzinę do wyrośnięcia
Wyrośnięte ciasto piec w nagrzanym piekarniku do 200 stopni i piec 45 minut do ładnego zarumienienia się chlebka, wyjąć z piekarnika i studzić na kratce