Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was kolejny przepis na mój chlebuś który dziś piekłam z mąki orkiszowej, jeżeli chcecie przepis zapraszam do zapoznania się z nim na moim blogu
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28634
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2183
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28634
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2183
Składniki
Do miski wsypać składniki suche a następnie mokre na koniec dowolne ziarna i całość wymieszać łyżką do połączenia się składników. Odstawić na 30 minut aby ciasto podrosło
Podrośnięte ciasto zamieszać a następnie przełożyć do blaszki 35/12 wysmarowanej masłem i wysypanej bułką tartą i pozostawić w ciepłym miejscu na godzinę do wyrośnięcia
Wyrośnięte ciasto piec w nagrzanym piekarniku do 200 stopni i piec 45 minut do ładnego zarumienienia się chlebka, wyjąć z piekarnika i studzić na kratce