Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie dziś mam dla was szybki przepis na chleb nocny, jeżeli zainteresuje was przepis zapraszam pod podany link
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 55
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 94
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 12162
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 210
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 55
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 94
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 12162
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 210
Składniki
Wszystkie składniki w misce wymieszać łyżką a następnie przełożyć do formy 35/12 wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównać po całości ciasto, nakryć ściereczką i wstawić na noc do lodówki
Ciasto wyjąć z lodówki następnego dnia i wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 200 stopni piec 40 - 50 minut do ładnego zarumienienia się wierzchu chleba. Po upieczeniu studzić na kratce wyjmując go z formy
Swojski chlebek można zajadać z dowolnymi wędlinami