Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie dziś mam dla was szybki przepis na chleb nocny, jeżeli zainteresuje was przepis zapraszam pod podany link
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11969
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16504
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5313
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11969
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16504
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5313
Składniki
Wszystkie składniki w misce wymieszać łyżką a następnie przełożyć do formy 35/12 wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównać po całości ciasto, nakryć ściereczką i wstawić na noc do lodówki
Ciasto wyjąć z lodówki następnego dnia i wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 200 stopni piec 40 - 50 minut do ładnego zarumienienia się wierzchu chleba. Po upieczeniu studzić na kratce wyjmując go z formy
Swojski chlebek można zajadać z dowolnymi wędlinami