Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdradzę wam przepis na śniadanie, kolacje jak robiła nam w dzieciństwie mama, ten smak i zapach czuję do dziś i często tak robię mojej rodzinie.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 351
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 47
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 371
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 811
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 351
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 47
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 371
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 811
Składniki
Przygotować chleb.
Jajka z mlekiem i solą.
Roztrzepać widelcem.
Kromki pieczywa zamoczyć w przygotowanym jajku.
Na patelnię wlać olej aby zakryło dno patelni, układać kromki zamoczone w jajku.
I smażyć z obu stron na rumiano.
Chlebek tak usmażony wychodzi puchaty i mięciutki. Polecam na śniadanie lub kolację dla rodziny.