Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdradzę wam przepis na śniadanie, kolacje jak robiła nam w dzieciństwie mama, ten smak i zapach czuję do dziś i często tak robię mojej rodzinie.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5484
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 983
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11934
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1413
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5484
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 983
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11934
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1413
Składniki
Przygotować chleb.
Jajka z mlekiem i solą.
Roztrzepać widelcem.
Kromki pieczywa zamoczyć w przygotowanym jajku.
Na patelnię wlać olej aby zakryło dno patelni, układać kromki zamoczone w jajku.
I smażyć z obu stron na rumiano.
Chlebek tak usmażony wychodzi puchaty i mięciutki. Polecam na śniadanie lub kolację dla rodziny.