Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdradzę wam przepis na śniadanie, kolacje jak robiła nam w dzieciństwie mama, ten smak i zapach czuję do dziś i często tak robię mojej rodzinie.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 339
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 71
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 119
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 339
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 71
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 119
Składniki
Przygotować chleb.
Jajka z mlekiem i solą.
Roztrzepać widelcem.
Kromki pieczywa zamoczyć w przygotowanym jajku.
Na patelnię wlać olej aby zakryło dno patelni, układać kromki zamoczone w jajku.
I smażyć z obu stron na rumiano.
Chlebek tak usmażony wychodzi puchaty i mięciutki. Polecam na śniadanie lub kolację dla rodziny.