Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto takiego chlebka nie spróbuje niech strasznie żałuje, smaki mojego niezapomnianego dzieciństwa pamiętam do dziś.
Te wrapy są idealnym rozwiązaniem obiadowym nawet dla niejadków! Bo kto nie l...
Odsłon: 83
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 349
Te wrapy są idealnym rozwiązaniem obiadowym nawet dla niejadków! Bo kto nie l...
Odsłon: 83
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 349
Składniki
Przygotować chleb.
Do talerza wbić jajka, dodać śmietanę i sól.
Roztrzepać za pomocą widelca.
Chleb zanurzać w przygotowanym jajku.
Na patelni rozgrzać olej i układać chleb który był zanurzony w jajku.
Smażyć z obu stron na złoty kolor.
Fajny pomysł na wykorzystanie czerstwego chleba.
Chleb smażony w jajku i śmietanie jest bardziej pulchny serdecznie polecam.