Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto takiego chlebka nie spróbuje niech strasznie żałuje, smaki mojego niezapomnianego dzieciństwa pamiętam do dziś.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2508
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1062
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1380
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2508
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1062
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1380
Składniki
Przygotować chleb.
Do talerza wbić jajka, dodać śmietanę i sól.
Roztrzepać za pomocą widelca.
Chleb zanurzać w przygotowanym jajku.
Na patelni rozgrzać olej i układać chleb który był zanurzony w jajku.
Smażyć z obu stron na złoty kolor.
Fajny pomysł na wykorzystanie czerstwego chleba.
Chleb smażony w jajku i śmietanie jest bardziej pulchny serdecznie polecam.