Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto takiego chlebka nie spróbuje niech strasznie żałuje, smaki mojego niezapomnianego dzieciństwa pamiętam do dziś.
Smak wiosny!
Odsłon: 681
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 656
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 35
Smak wiosny!
Odsłon: 681
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 656
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 35
Składniki
Przygotować chleb.
Do talerza wbić jajka, dodać śmietanę i sól.
Roztrzepać za pomocą widelca.
Chleb zanurzać w przygotowanym jajku.
Na patelni rozgrzać olej i układać chleb który był zanurzony w jajku.
Smażyć z obu stron na złoty kolor.
Fajny pomysł na wykorzystanie czerstwego chleba.
Chleb smażony w jajku i śmietanie jest bardziej pulchny serdecznie polecam.