Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1186
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38908
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1186
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38908
Składniki
W naczyniu rozmącić jajka. Dodać sól, winny ocet, tłuszcz, energicznie wymieszać. W drugim naczyniu wymieszać mąkę migdałową, kokosową i siemię lniane, dodać sodę oraz cynamon. Do wymieszanych suchych składników wlać mokre składniki i dokładnie wymieszać. Dno podłużnej foremki o długości 24 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Napełnić foremkę masą, wyrównać powierzchnię, posypać pestkami dyni, słonecznika i wstawić do nagrzanego na 180 stop. Piec chleb przez około 35 – 40 minut.