Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki chlebek idealnie sprawdzi się na słodkie śniadanie lub jako przekąska w ciągu dnia. Wilgotny, miękki i ZDROWY!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8484
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2975
Polecam.
Odsłon: 1730
Polecam.
Odsłon: 500
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8484
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2975
Polecam.
Odsłon: 1730
Polecam.
Odsłon: 500
Składniki
Banany rozgniatamy widelcem. Mąkę przesiewamy z sodą.
Do większej miski wrzucamy banany, słodzik/cukier, aromat, masło, jajo i wszystko mieszamy. Na koniec dodajemy przesianą mąkę i mieszamy do połączenia składników (można ręcznie, nie trzeba używać miksera).
Masę przekładamy do formy (12x26) i pieczemy 60 minut w 170 stopniach.