Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny chlebek na grilla, zamiast zwykłego chleba i bardzo chrupiący
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1223
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5744
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8801
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18350
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1223
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5744
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8801
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18350
Składniki
Masło, vegetę, paprykę, i czosnek- wymieszać. Masło powinno być lekko słone(jeżeli vegety jest za mało to troszkę dosypać), i czerwone od papryki.
Gdy masło jest już gotowe, smarujemy chlebek z jednej strony. Masła nie kładziemy grubo tylko cienką warstwę, ponieważ nie upiecze nam się na chrupiąco i długo byśmy na niego czekali.
Tak przygotowany chlebek kładziemy na grilla masłem do spodu i pieczemy. Smacznego!