Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
CHRUPIĄCY CHLEBEK TO ŚWIETNY DODATEK DO POTRAW Z GRILA
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 311
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 459
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1170
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 311
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 459
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1170
Składniki
Wszystkie składniki na farsz miksujemy.Chlebek kroimy na gróbe kromki,nie przecinając ich do końca.Przekładamy masą i owijamy kilkukrotnie folia aluminiowa.Pieczemy na grilu ok 20-30 min.chlebek można tez upiec w piekarniku z termoobiegiem przez 40 min.