Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny chlebek owsiany z dodatkiem siemienia lnianego wypiekany na drożdżach. Chrupiąca skórka, środek lekko wilgotny. Polecam.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 817
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 650
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5541
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 556
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4793
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1009
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 817
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 650
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5541
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 556
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4793
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1009
Składniki
Ciepłą wodę mieszamy z drożdżami, płatkami owsianymi, solą i cukrem. Odstawiamy na 10 minut. Następnie dodajemy mąkę i siemienie lniane. Ciasto mieszamy do połączenia się składników. Ciasto jest luźne. Przekładamy do natłuszczonej blaszki, smarujemy mlekiem i posypujemy siemieniem lnianym. Pieczemy ok 1 godziny w 180 stopniach ;) Smacznego. ;)