Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy po niego sięgnie ze smakiem!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68679
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2088
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68679
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2088
Składniki
Do margaryny dodałam starty ser, sól, pastę chili, przeciśnięty czosnek, pesto i szczypiorek. Wymieszałam.
Bułę nakroiłam ale nie do końca. Obficie posmarowałam każdy półplasterek. Pomiędzy włożyłam też po kawałku mozzarelli. Zawinęłam szczelnie w kilka warstw folii aluminiowej. Trzymałam na grillu w sumie 25- 30 minut- parę razy go obróciłam.
Bezpośrednio po wyjęciu ser pięknie się ciągnie a chlebek jest przepyszny!
Smacznego :)