Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy po niego sięgnie ze smakiem!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5273
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11699
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5273
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11699
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Składniki
Do margaryny dodałam starty ser, sól, pastę chili, przeciśnięty czosnek, pesto i szczypiorek. Wymieszałam.
Bułę nakroiłam ale nie do końca. Obficie posmarowałam każdy półplasterek. Pomiędzy włożyłam też po kawałku mozzarelli. Zawinęłam szczelnie w kilka warstw folii aluminiowej. Trzymałam na grillu w sumie 25- 30 minut- parę razy go obróciłam.
Bezpośrednio po wyjęciu ser pięknie się ciągnie a chlebek jest przepyszny!
Smacznego :)