Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy po niego sięgnie ze smakiem!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 855
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 48
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4117
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 855
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 48
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4117
Składniki
Do margaryny dodałam starty ser, sól, pastę chili, przeciśnięty czosnek, pesto i szczypiorek. Wymieszałam.
Bułę nakroiłam ale nie do końca. Obficie posmarowałam każdy półplasterek. Pomiędzy włożyłam też po kawałku mozzarelli. Zawinęłam szczelnie w kilka warstw folii aluminiowej. Trzymałam na grillu w sumie 25- 30 minut- parę razy go obróciłam.
Bezpośrednio po wyjęciu ser pięknie się ciągnie a chlebek jest przepyszny!
Smacznego :)