Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis mojego kolegi :) Może być na grilla jak i z piekarnika :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7860
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3081
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 588
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7860
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3081
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 588
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do masła, dodajemy zioła jakie kto lubi np. bazylia, oregano, tymianek, prowansalskie. Robimy masło czosnkowe, następnie smarujemy każdą kromkę i składamy bochenek, zawijamy w folię i pieczemy na grillu 30-45 min. W ten sam sposób można zrobić chlebek w piekarniku. Smacznego