Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis mojego kolegi :) Może być na grilla jak i z piekarnika :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 587
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1349
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 587
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1349
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do masła, dodajemy zioła jakie kto lubi np. bazylia, oregano, tymianek, prowansalskie. Robimy masło czosnkowe, następnie smarujemy każdą kromkę i składamy bochenek, zawijamy w folię i pieczemy na grillu 30-45 min. W ten sam sposób można zrobić chlebek w piekarniku. Smacznego