Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój chlebek przygotowany trochę z innych skalników jak zawsze , dzisiaj przygotowałam go z twarogu chudego , płatków owsianych , otrębów z dodatkiem siemienia lnianego. Przepis dostałam od córki i trzeba było wypróbować. Chlebek wyszedł bardzo smaczny i na pewno będę wracać do przepisu.
kek sówka, miska, widelec, papier do pieczenia,
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Rozgnieciony widelcem ser przełożyć do miski , dodać płatki owsiane, otręby jajka siemię lniane oraz sól i proszek do pieczenia. Wszystko razem dokładnie wymieszać do połączenia wszystkich składników. Ciasto przełożyć do kek sówki wyłożonej papierem do pieczenia. włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w 160 stopniach 40 minut. Po upieczeniu wyjąć i wystudzić. Smacznego.
Ser przełożyć do miski ,dodać pozostałe składniki dokładnie wymieszać.
Masę przełożyć do kek sówki wyłożonej papierem do pieczenia.
Chlebek po upieczeniu.