Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój chlebek przygotowany trochę z innych skalników jak zawsze , dzisiaj przygotowałam go z twarogu chudego , płatków owsianych , otrębów z dodatkiem siemienia lnianego. Przepis dostałam od córki i trzeba było wypróbować. Chlebek wyszedł bardzo smaczny i na pewno będę wracać do przepisu.
kek sówka, miska, widelec, papier do pieczenia,
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 53
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 93
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 12105
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 210
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 53
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 93
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 12105
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 210
Składniki
Rozgnieciony widelcem ser przełożyć do miski , dodać płatki owsiane, otręby jajka siemię lniane oraz sól i proszek do pieczenia. Wszystko razem dokładnie wymieszać do połączenia wszystkich składników. Ciasto przełożyć do kek sówki wyłożonej papierem do pieczenia. włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w 160 stopniach 40 minut. Po upieczeniu wyjąć i wystudzić. Smacznego.
Ser przełożyć do miski ,dodać pozostałe składniki dokładnie wymieszać.
Masę przełożyć do kek sówki wyłożonej papierem do pieczenia.
Chlebek po upieczeniu.