Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki które można jeść zarówno na śniadanie jak i na kolację, zawsze smakują wybornie.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326205
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12024
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16662
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5389
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326205
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12024
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16662
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5389
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Ser trzemy na tarce o drobnych oczkach, łososia kroimy na małe kawałki. Cebulę kroimy w kostkę, szczypiorek z cebulką siekamy. Wszystko wkładamy do miski, dodajemy musztardę i majonez. Przyprawiamy pieprzem i dokładnie mieszamy. Bułki rozcinamy z boku, nakładamy w środek przygotowaną masę i wkładamy do nagrzanego piekarnika do 160 stopni, pieczemy ok. 15 minut do zrumienienia.