Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki które można jeść zarówno na śniadanie jak i na kolację, zawsze smakują wybornie.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Ser trzemy na tarce o drobnych oczkach, łososia kroimy na małe kawałki. Cebulę kroimy w kostkę, szczypiorek z cebulką siekamy. Wszystko wkładamy do miski, dodajemy musztardę i majonez. Przyprawiamy pieprzem i dokładnie mieszamy. Bułki rozcinamy z boku, nakładamy w środek przygotowaną masę i wkładamy do nagrzanego piekarnika do 160 stopni, pieczemy ok. 15 minut do zrumienienia.