Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Focaccia pyszny wloski chleb do Grilla.Polecam!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 843
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5447
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8655
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17714
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 843
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5447
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8655
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17714
Składniki
Drozdze ,oliwe ,sól i wode razem mieszamy i zostawiamy pod przykryciem na 20mni.Nastepnie zagniatamy i znow zostawiamy do wyrosniecia na ok.15 min.W tym czasie smarujemy blache oliwa.Piekarnik zalaczamy na 250 stopni góra/dól.Kroimy warzywa takie jakie chcemy miec na chlebie.Nastepnie,dajemy ciasto na blache i rekami rozciagamy,obkladamy warzywami wedlug uznania.Obnizamy temperature do 220 stopni i wkladamy chleb do piekarnika.
Pieczemy: 220stopni przez ok.30min. góra/dól. SMACZNEGO!