Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Focaccia pyszny wloski chleb do Grilla.Polecam!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11157
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4919
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1080
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9679
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1440
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11157
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4919
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1080
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9679
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1440
Składniki
Drozdze ,oliwe ,sól i wode razem mieszamy i zostawiamy pod przykryciem na 20mni.Nastepnie zagniatamy i znow zostawiamy do wyrosniecia na ok.15 min.W tym czasie smarujemy blache oliwa.Piekarnik zalaczamy na 250 stopni góra/dól.Kroimy warzywa takie jakie chcemy miec na chlebie.Nastepnie,dajemy ciasto na blache i rekami rozciagamy,obkladamy warzywami wedlug uznania.Obnizamy temperature do 220 stopni i wkladamy chleb do piekarnika.
Pieczemy: 220stopni przez ok.30min. góra/dól. SMACZNEGO!