Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
KOTLECIKI MOZNA PODAWAĆ JAKO SAMODZIELNE DANIE LUB JAKO DAODATEK DO MIĘS
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 42
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 13010
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 79
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 42
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 13010
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 79
Składniki
CHLEB NAMOCZYĆ E MLEKU LUB BULIONIE,PO CZYM ODCISNĄĆ I WYŁOŻYĆ DO MISKI.
DODAĆ DROBNO POSIEKANĄ CEBULĘ,JAJKA,SÓL,PIEPRZ,DOKŁADNIE WYROBIĆ.
Z POWSTAŁEJ MASY UFORMOWAĆNIEDUŻE KOTLECIKI,OBTACZAĆ W BUŁCE TARTEJ I USMAŻYĆ Z OBU STRON NA RUMIANO NA ROZGRZANYM OLEJU.
PANIERKĘ DO KOTLETÓE MOŻNA WZBOGACIĆ SEZAMEM,SIEMIENIEM LNIANYM.
KOTLETY JA ZAWSZE PODAJĘ Z SOSEM I DOWOLNĄ SURÓWKĄ.