Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
KOTLECIKI MOZNA PODAWAĆ JAKO SAMODZIELNE DANIE LUB JAKO DAODATEK DO MIĘS
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34125
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1311
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113577
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34125
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1311
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113577
Składniki
CHLEB NAMOCZYĆ E MLEKU LUB BULIONIE,PO CZYM ODCISNĄĆ I WYŁOŻYĆ DO MISKI.
DODAĆ DROBNO POSIEKANĄ CEBULĘ,JAJKA,SÓL,PIEPRZ,DOKŁADNIE WYROBIĆ.
Z POWSTAŁEJ MASY UFORMOWAĆNIEDUŻE KOTLECIKI,OBTACZAĆ W BUŁCE TARTEJ I USMAŻYĆ Z OBU STRON NA RUMIANO NA ROZGRZANYM OLEJU.
PANIERKĘ DO KOTLETÓE MOŻNA WZBOGACIĆ SEZAMEM,SIEMIENIEM LNIANYM.
KOTLETY JA ZAWSZE PODAJĘ Z SOSEM I DOWOLNĄ SURÓWKĄ.