Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
KOTLECIKI MOZNA PODAWAĆ JAKO SAMODZIELNE DANIE LUB JAKO DAODATEK DO MIĘS
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 541
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 541
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Składniki
CHLEB NAMOCZYĆ E MLEKU LUB BULIONIE,PO CZYM ODCISNĄĆ I WYŁOŻYĆ DO MISKI.
DODAĆ DROBNO POSIEKANĄ CEBULĘ,JAJKA,SÓL,PIEPRZ,DOKŁADNIE WYROBIĆ.
Z POWSTAŁEJ MASY UFORMOWAĆNIEDUŻE KOTLECIKI,OBTACZAĆ W BUŁCE TARTEJ I USMAŻYĆ Z OBU STRON NA RUMIANO NA ROZGRZANYM OLEJU.
PANIERKĘ DO KOTLETÓE MOŻNA WZBOGACIĆ SEZAMEM,SIEMIENIEM LNIANYM.
KOTLETY JA ZAWSZE PODAJĘ Z SOSEM I DOWOLNĄ SURÓWKĄ.