Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
KOTLECIKI MOZNA PODAWAĆ JAKO SAMODZIELNE DANIE LUB JAKO DAODATEK DO MIĘS
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 926
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2144
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 926
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2144
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Składniki
CHLEB NAMOCZYĆ E MLEKU LUB BULIONIE,PO CZYM ODCISNĄĆ I WYŁOŻYĆ DO MISKI.
DODAĆ DROBNO POSIEKANĄ CEBULĘ,JAJKA,SÓL,PIEPRZ,DOKŁADNIE WYROBIĆ.
Z POWSTAŁEJ MASY UFORMOWAĆNIEDUŻE KOTLECIKI,OBTACZAĆ W BUŁCE TARTEJ I USMAŻYĆ Z OBU STRON NA RUMIANO NA ROZGRZANYM OLEJU.
PANIERKĘ DO KOTLETÓE MOŻNA WZBOGACIĆ SEZAMEM,SIEMIENIEM LNIANYM.
KOTLETY JA ZAWSZE PODAJĘ Z SOSEM I DOWOLNĄ SURÓWKĄ.