Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w internecie. Pyszna i szybka przekąska.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 102
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 171
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 33
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 102
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 171
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 33
Składniki
Z chleba tostowego odkroić skórki i rozwałkować. Posmarować keczupem. Położyć po plasterku szynki i sera. Zwinąć w roladkę. Panierować w jajku i bułce tartej i smażyć na oleju na złoty kolor. Podawać z sosem czosnkowym.