Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rogaliki są chrupiące z wierzchu i rozpływają się w ustach .Świeże na drugi dzień.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112880
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 175
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 400
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 422
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 755
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112880
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 175
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 400
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 422
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 755
Składniki
Na stolnicę nasypać mąkę , cukier , masło , jajko , śmietanę i proszek do pieczenia. Całość zagnieść. Ciasto rozwałkować na grubość ok.3 mm. Ciasto pokroić w trójkąty. Do trójkątów nakładać po ok.1 łyżeczkę marmolady. Trójkąty zawinąć i ułożyć boki. Piec ok.30 min w 180 stopniach. Po ostygnięciu posypać cukrem pudrem.
SMACZNEGO:)