Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rogaliki są chrupiące z wierzchu i rozpływają się w ustach .Świeże na drugi dzień.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Na stolnicę nasypać mąkę , cukier , masło , jajko , śmietanę i proszek do pieczenia. Całość zagnieść. Ciasto rozwałkować na grubość ok.3 mm. Ciasto pokroić w trójkąty. Do trójkątów nakładać po ok.1 łyżeczkę marmolady. Trójkąty zawinąć i ułożyć boki. Piec ok.30 min w 180 stopniach. Po ostygnięciu posypać cukrem pudrem.
SMACZNEGO:)