Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często bywa tak, że zostaje nam mięso z obiadu i nie bardzo wiadomo co z nim zrobić. Galaretki i farsze do pierogów już się nam znudziły, więc postanowiłam zrobić pyszną pastę do chleba.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28430
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28430
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Składniki
Mięso kroję na mniejsze kawałki, cebule w grubą kostkę a pomidory suszone w paski. Pieczarki w całości podsmażam na maśle, doprawiam solą i pieprzem, odparowuję nadmiar płynu i po przestudzeniu dodaję do mięsa. Przekładam do kielicha blendera i miksuję. Przekładam do głębokiej miski, dodaję musztardę i majonez. Czosnek przeciskam przez praskę. Doprawiam solą, pieprzem i wędzoną papryką. Jeśli pasta jest zbyt gęsta ,dolewam 1 lub 2 łyżki oleju z suszonych pomidorów. Przekładam do szklanych pojemników i przechowuję w lodówce .