Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna pasta na chleb, szybkie i łatwe przygotowanie.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 340
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2616
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 340
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2616
Składniki
Boczek kroimy w dużą kostkę i mielimy przez sitko 3-4 mm.
Zmielony boczek polewamy łyżką oliwy z oliwek i wyrabiamy, dobrze wyrobiona pasta lepiej się smaruje na chlebie. Każdy może sobie doprawić do smaku czym chce. Przechowujemy w lodówce w sposób pokazany na zdjęciu, miseczkę z pastą przykrywamy folią i w ten sposób umieszczamy do lodówki żeby zapachu w lodówce nie było.
Smacznego :)