Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na przygotowanie tej mega pysznej pasty twarogowej z oliwkami potrzeba ci tylko 5 minut.Zapraszam na filmik
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Składniki
Szczypiorek i koperek umyć i lekko pokroić wrzucić do pojemnika , anchois też pokroić i wrzucić do pojemnika ,dodać ser, jogurt i kapary oraz część oliwek. Drugą część oliwek zostawiamy do naszej pasty.
Wszystko to miksujemy naszym blenderem.
Odłożone oliwki lekko siekamy nożem i dodajemy do naszej pasty twarogowej , mieszamy łyżką . Pasta jest gotowa do smarowania na nasz chleb. Zapraszam na moj kanał na Youtube Mangiare u Ewki, tam znajdziesz dużo przepisów z kuchni włoskiej i nie tylko. Buon appetito!