Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia MALTAŃSKA!!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 248
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 128
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 39
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 248
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 128
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 39
Składniki
Jajka ubić i wymieszać z serem, doprawić solą i pieprzem.
Ciasto rozmrozić, rozłożyć, osuszyć i rozwałkować. Pokroić na trójkąty o boku długości ok. 10 cm.
Na środku każdego trójkąta ułożyć 1 łyżkę masy serowej, złożyć i zlepić brzegi ciasta, tak by powstały pierożki.
Wierzch naciąć nożem, ułożyć na wysmarowanej oliwą blasze i piec 25 minut w temperaturze 200°C. podawać ciepłe.