Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia MALTAŃSKA!!
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 212
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 317
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 299
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 212
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 317
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 299
Składniki
Jajka ubić i wymieszać z serem, doprawić solą i pieprzem.
Ciasto rozmrozić, rozłożyć, osuszyć i rozwałkować. Pokroić na trójkąty o boku długości ok. 10 cm.
Na środku każdego trójkąta ułożyć 1 łyżkę masy serowej, złożyć i zlepić brzegi ciasta, tak by powstały pierożki.
Wierzch naciąć nożem, ułożyć na wysmarowanej oliwą blasze i piec 25 minut w temperaturze 200°C. podawać ciepłe.