Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia MALTAŃSKA!!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7863
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 289
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3095
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7863
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 289
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3095
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Składniki
Jajka ubić i wymieszać z serem, doprawić solą i pieprzem.
Ciasto rozmrozić, rozłożyć, osuszyć i rozwałkować. Pokroić na trójkąty o boku długości ok. 10 cm.
Na środku każdego trójkąta ułożyć 1 łyżkę masy serowej, złożyć i zlepić brzegi ciasta, tak by powstały pierożki.
Wierzch naciąć nożem, ułożyć na wysmarowanej oliwą blasze i piec 25 minut w temperaturze 200°C. podawać ciepłe.