Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące bułeczki na śniadanie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5029
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13572
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7650
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5029
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13572
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7650
Składniki
. Bułeczki (lub bagietki) naciąć z góry. Parówki owijamy boczkiem. Następnie wkładamy do naciętej bułki i kładziemy na bułce plasterek sera (jeżeli bułeczka pęknie to na czas pieczenia można spiąć wykałaczką). Tak przygotowane bułeczki układamy na blasze do pieczenia i pieczemy ok 8-10 minut w piekarniku nagrzanym do ok 200-2200C