Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wykorzystanie chleba który czasami ma zostaje.
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1315
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 253
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 44
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 40
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1315
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 253
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 44
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 40
Składniki
Jajka mieszam z mlekiem , doprawiam solą i pieprzem. Na patelni podsmażam chleb , dodaję pokrojone w plasterki parówki. Pomidora kroję w drobną kostkę i dodaję na patelnię. Na kawałki chleba rozkładam ser. Kiedy ser zaczyna się topić wszystko zalewam jajkami. Dobrze przesmażam i posypuję szczypiorkiem.