Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały chleb bez mąki. Jedynie ziarna, twaróg i jajka.
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2900
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 443
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2468
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2900
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 443
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2468
Składniki
Wymieszać w Thermomusiu twaróg i jajka 20 sek obr. 5, a następnie dodać wszystkie składniki i wymieszać dokładnie 20 sek., obr. 5. Wyłożyć ciasto na blaszkę, uformować chleb i piec w 190°C przez 60 min. Spróbować ciepły chleb z masełkiem, tylko jedną kromkę, a następnie opanować się! Takie to pyszne!