Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i eleganckie śniadanie
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8599
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3039
Polecam.
Odsłon: 1828
Polecam.
Odsłon: 526
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8599
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3039
Polecam.
Odsłon: 1828
Polecam.
Odsłon: 526
Składniki
Z kajzerki odcinamy górę i wydrążamy środek tak, aby powstało coś w rodzaju miseczki. Następnie przygotowujemy masło czosnkowe z dodatkiem natki pietruszki.
Smarujemy kajzerki masłem czosnkowym. Na spód kładziemy kawałki pomidorów oraz pokrojonej cebulki dymki. Wbijamy jajko i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, aż upieką się jajka.