Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra alternatywa dla czerstwej chałki.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 472
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2273
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1015
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 472
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2273
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1015
Składniki
Blaszkę 22X32, posmarować masłem i posypać bułką tartą.Chałkę pokroić w kostkę jak i jabłka.Na blaszkę rozsypać część chałki, na nią jabłka, cukier i cynamon. Potem resztę chałki.Wymieszać jajka z mlekiem i polać całość.Odstawić na trochę do napęcznienia,przygnieść.Piec ok. 40 min. w 175*. Po przestygnięciu posypać cukrem pudrem