Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra alternatywa dla czerstwej chałki.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 265
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4983
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4847
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44911
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 527
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 265
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4983
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4847
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44911
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 527
Składniki
Blaszkę 22X32, posmarować masłem i posypać bułką tartą.Chałkę pokroić w kostkę jak i jabłka.Na blaszkę rozsypać część chałki, na nią jabłka, cukier i cynamon. Potem resztę chałki.Wymieszać jajka z mlekiem i polać całość.Odstawić na trochę do napęcznienia,przygnieść.Piec ok. 40 min. w 175*. Po przestygnięciu posypać cukrem pudrem