Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra alternatywa dla czerstwej chałki.
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9181
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2207
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1168
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 190
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9181
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2207
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1168
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 190
Składniki
Blaszkę 22X32, posmarować masłem i posypać bułką tartą.Chałkę pokroić w kostkę jak i jabłka.Na blaszkę rozsypać część chałki, na nią jabłka, cukier i cynamon. Potem resztę chałki.Wymieszać jajka z mlekiem i polać całość.Odstawić na trochę do napęcznienia,przygnieść.Piec ok. 40 min. w 175*. Po przestygnięciu posypać cukrem pudrem