Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra alternatywa dla czerstwej chałki.
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 78
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 35
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 78
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 35
Składniki
Blaszkę 22X32, posmarować masłem i posypać bułką tartą.Chałkę pokroić w kostkę jak i jabłka.Na blaszkę rozsypać część chałki, na nią jabłka, cukier i cynamon. Potem resztę chałki.Wymieszać jajka z mlekiem i polać całość.Odstawić na trochę do napęcznienia,przygnieść.Piec ok. 40 min. w 175*. Po przestygnięciu posypać cukrem pudrem