Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
patyczki szaszłykowe, papier do pieczenia, folia aluminiowa
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1150
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1740
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5858
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1150
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1740
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5858
Składniki
Kromki przekrawa się na cztery. Masło/ margarynę miesza się z pesto lub zieleniną , i startym czosnkiem. Każdą kromkę smaruje się masłem ziołowym i dokłada się kawałek plasterka żółtego sera. Ułożone kromki przekłuwa się patyczkiem szaszłykowym. Aby pieczywo się nie spaliło najpierw zawija się je w papier do pieczenia a potem w folię aluminiową. Są gotowe naprawdę szybko.
Smacznego :)