Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
patyczki szaszłykowe, papier do pieczenia, folia aluminiowa
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 3677
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 419
Delikatne polędwiczki , aromatyczny ananas , na każdy obiad.
Odsłon: 239
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38402
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 3677
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 419
Delikatne polędwiczki , aromatyczny ananas , na każdy obiad.
Odsłon: 239
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38402
Składniki
Kromki przekrawa się na cztery. Masło/ margarynę miesza się z pesto lub zieleniną , i startym czosnkiem. Każdą kromkę smaruje się masłem ziołowym i dokłada się kawałek plasterka żółtego sera. Ułożone kromki przekłuwa się patyczkiem szaszłykowym. Aby pieczywo się nie spaliło najpierw zawija się je w papier do pieczenia a potem w folię aluminiową. Są gotowe naprawdę szybko.
Smacznego :)