Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
patyczki szaszłykowe, papier do pieczenia, folia aluminiowa
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1235
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 477
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1323
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1235
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 477
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1323
Składniki
Kromki przekrawa się na cztery. Masło/ margarynę miesza się z pesto lub zieleniną , i startym czosnkiem. Każdą kromkę smaruje się masłem ziołowym i dokłada się kawałek plasterka żółtego sera. Ułożone kromki przekłuwa się patyczkiem szaszłykowym. Aby pieczywo się nie spaliło najpierw zawija się je w papier do pieczenia a potem w folię aluminiową. Są gotowe naprawdę szybko.
Smacznego :)