Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
patyczki szaszłykowe, papier do pieczenia, folia aluminiowa
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52284
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 208
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52284
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 208
Składniki
Kromki przekrawa się na cztery. Masło/ margarynę miesza się z pesto lub zieleniną , i startym czosnkiem. Każdą kromkę smaruje się masłem ziołowym i dokłada się kawałek plasterka żółtego sera. Ułożone kromki przekłuwa się patyczkiem szaszłykowym. Aby pieczywo się nie spaliło najpierw zawija się je w papier do pieczenia a potem w folię aluminiową. Są gotowe naprawdę szybko.
Smacznego :)