Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnąca zupa :)
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 125
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 489
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 80
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 125
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 489
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 80
Składniki
Ugotować bulion, kurczaka wyjąć, pokroić w paseczki (można pokroić najpierw, potem ugotować). Dodać sos rybny, posiekane chili, wlać mleko, wrzucić rozbełtane jajko, aby się drobno ścięło. W międzyczasie przygotować makaron ryzowy wg przepisu z opakowania, dodać do zupy. Przed podaniem zupę posypać posiekaną kolendrą i szczypiorem. Smacznego :)