Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Ugotować bulion, kurczaka wyjąć, pokroić w paseczki (można pokroić najpierw, potem ugotować). Dodać sos rybny, posiekane chili, wlać mleko, wrzucić rozbełtane jajko, aby się drobno ścięło. W międzyczasie przygotować makaron ryzowy wg przepisu z opakowania, dodać do zupy. Przed podaniem zupę posypać posiekaną kolendrą i szczypiorem. Smacznego :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

conles 29 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
ani to laksa ani tom yum ani tom khar a do naszego polskigo ROSOLU to pasuje jak swiateczny karp do rolady wolowejwspanily przepis na nieokreslona potrawe azjatycka ale proze nie uzywac nazwy ROSOL DAL TEGO BADZIEWIA
2 Kto głosował? | Odpowiedz