Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1170
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101579
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6060
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1170
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101579
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6060
Składniki
Sposób przygotowania Z pieczarek usuwamy ogonki i drobno kroimy. Kroimy cebulę w kostkę i smażymy na masełku z wcześniej pokrojonymi ogonkami pieczarek. Dodajemy mięso mielone , przyprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi . Na końcu dodajemy bułkę tartą. Kapelusze pieczarek gotujemy z kostką grzybową ok. 20 minut. Po wystudzeniu nakładamy zrobiony już farsz mięsny. Pieczemy w piekarniku 30 minut w temp. 180 stopni. Przed końcem pieczenia dodajemy ser żółty i zapiekamy jeszcze kilka minut, do stopnienia się sera.