Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowaną bagietkę można spożyć jako przekąskę lub na kolację. Danie szybkie i smaczne,a jednocześnie pożywne.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 140
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104496
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 331
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9027
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 140
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104496
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 331
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9027
Składniki
Bagietkę kroimy wzdłuż na pół. Smarujemy masłem lub majonezem. W tym czasie na bardzo malej ilości oleju smażymy pieczarki pokrojone w plasterki przez kilka dosłownie minut. W ten sposób nie puszczą wody.
Ser trzemy na tarce o grubych oczkach. Kładziemy na posmarowanymi połówkami pieczywa. Następnie kładziemy pokrojoną w plasterki cebulę. Rozgrzewamy piekarnik.
Cebulę posypujemy pieprzem, a następnie układamy pieczarki.
Wkładamy do piekarnika na blasze i pieczemy 10 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. Polewamy ulubionym sosem oraz posypujemy koperkiem.