Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowaną bagietkę można spożyć jako przekąskę lub na kolację. Danie szybkie i smaczne,a jednocześnie pożywne.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 874
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2744
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3221
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 874
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2744
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3221
Składniki
Bagietkę kroimy wzdłuż na pół. Smarujemy masłem lub majonezem. W tym czasie na bardzo malej ilości oleju smażymy pieczarki pokrojone w plasterki przez kilka dosłownie minut. W ten sposób nie puszczą wody.
Ser trzemy na tarce o grubych oczkach. Kładziemy na posmarowanymi połówkami pieczywa. Następnie kładziemy pokrojoną w plasterki cebulę. Rozgrzewamy piekarnik.
Cebulę posypujemy pieprzem, a następnie układamy pieczarki.
Wkładamy do piekarnika na blasze i pieczemy 10 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. Polewamy ulubionym sosem oraz posypujemy koperkiem.