Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowaną bagietkę można spożyć jako przekąskę lub na kolację. Danie szybkie i smaczne,a jednocześnie pożywne.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2640
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4509
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102165
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6523
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2640
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4509
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102165
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6523
Składniki
Bagietkę kroimy wzdłuż na pół. Smarujemy masłem lub majonezem. W tym czasie na bardzo malej ilości oleju smażymy pieczarki pokrojone w plasterki przez kilka dosłownie minut. W ten sposób nie puszczą wody.
Ser trzemy na tarce o grubych oczkach. Kładziemy na posmarowanymi połówkami pieczywa. Następnie kładziemy pokrojoną w plasterki cebulę. Rozgrzewamy piekarnik.
Cebulę posypujemy pieprzem, a następnie układamy pieczarki.
Wkładamy do piekarnika na blasze i pieczemy 10 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. Polewamy ulubionym sosem oraz posypujemy koperkiem.