Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z rosołu wystarczy doprawić na ostro ulubioną mieszanką przypraw i każdy zje je ze smakiem.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 253
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1083
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 253
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1083
Składniki
Mięso z rosołu trzeba obrać i z grubsza pokroić. Polecam obfitość przypraw, tak aby mięso było wyraziste w samej kanapce. Mięso podsmaża się z przyprawami do lekkiego zrumienienia. Ciepłe polecam do bezpośredniego spożycia, schłodzone mięso można położyć na kanapki przygotowywane na następny dzień.
Smacznego :)