Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z rosołu wystarczy doprawić na ostro ulubioną mieszanką przypraw i każdy zje je ze smakiem.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1180
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 216
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2231
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4287
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1180
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 216
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2231
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4287
Składniki
Mięso z rosołu trzeba obrać i z grubsza pokroić. Polecam obfitość przypraw, tak aby mięso było wyraziste w samej kanapce. Mięso podsmaża się z przyprawami do lekkiego zrumienienia. Ciepłe polecam do bezpośredniego spożycia, schłodzone mięso można położyć na kanapki przygotowywane na następny dzień.
Smacznego :)