Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z rosołu wystarczy doprawić na ostro ulubioną mieszanką przypraw i każdy zje je ze smakiem.
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 112
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 99
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 112
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 99
Składniki
Mięso z rosołu trzeba obrać i z grubsza pokroić. Polecam obfitość przypraw, tak aby mięso było wyraziste w samej kanapce. Mięso podsmaża się z przyprawami do lekkiego zrumienienia. Ciepłe polecam do bezpośredniego spożycia, schłodzone mięso można położyć na kanapki przygotowywane na następny dzień.
Smacznego :)