Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pysznie bananowo :-)
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 52
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1868
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 338
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 430
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 621
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 52
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1868
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 338
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 430
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 621
Składniki
jajka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym, dodać mąkę, proszek do pieczenia, sól, mleko i 1 duży jogurt, wymieszać. 3 banany obrać ze skórki, przekroić na pół wzdłuż i kroić na plastry. Dodać do ciasta razem z 2 łyżeczkami soku z cytryny, delikatnie wymieszać.
Sos: 2 banany obrać ze skórki, zmiksować blenderem na gładką masę, dodać 2 łyżeczki soku z cytryny, cukier puder i jogurt. Dobrze wymieszać.
Placki piec na patelni polanej olejem, po kilka min. z każdej strony aż się zarumienią. Polać bananowym sosem i wcinać :-)
Smacznego bananowego :-)