Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe chrupiące na przekąskę np.na imprezę andrzejkową:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Składniki
Podałam przepis na porcję dla 2 osób.Jeśli chcemy więcej to musimy i papier ryżowy i banany kupić w większej ilości. Papier ryżowy zamoczyć w letniej przegotowanej wodzie,rozłożyć na desce.Banany obrać przekroić na cztery części. Każdą z części zawinąć w papier jak gołąbki. Smażyć w głębokim tłuszczu,odsączyć na ręczniku papierowym i posypać startą czekoladą. Smacznego życzę!