Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe chrupiące na przekąskę np.na imprezę andrzejkową:)
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15154
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3946
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8936
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15154
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3946
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8936
Składniki
Podałam przepis na porcję dla 2 osób.Jeśli chcemy więcej to musimy i papier ryżowy i banany kupić w większej ilości. Papier ryżowy zamoczyć w letniej przegotowanej wodzie,rozłożyć na desce.Banany obrać przekroić na cztery części. Każdą z części zawinąć w papier jak gołąbki. Smażyć w głębokim tłuszczu,odsączyć na ręczniku papierowym i posypać startą czekoladą. Smacznego życzę!