Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe chrupiące na przekąskę np.na imprezę andrzejkową:)
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 142
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20747
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28157
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1085
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4418
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 142
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20747
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28157
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1085
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4418
Składniki
Podałam przepis na porcję dla 2 osób.Jeśli chcemy więcej to musimy i papier ryżowy i banany kupić w większej ilości. Papier ryżowy zamoczyć w letniej przegotowanej wodzie,rozłożyć na desce.Banany obrać przekroić na cztery części. Każdą z części zawinąć w papier jak gołąbki. Smażyć w głębokim tłuszczu,odsączyć na ręczniku papierowym i posypać startą czekoladą. Smacznego życzę!