Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie do dzisiejszego , ostatkowego śledzika. Reszta czeka na wieczór.
Indyk Magdy Gessler w niczym nie przypomina klasycznie przygotowywanego drobi...
Odsłon: 5023
Naleśniki po usmażeniu powinny być cienkie, delikatne i elastyczne. Jak zrobi...
Odsłon: 13539
Rosół z kaczki Magdy Gessler jest bardzo esencjonalny i aromatyczny. Kluczem...
Odsłon: 16083
Pyszne danie obiadowe lub przekąska na imprezy w gronie najbliższych. Idealne...
Odsłon: 135
Bardzo smaczne i delikatne bułki, idealne na poranne śniadanie. Polecam :)
Odsłon: 267
Pyszne danie obiadowe lub przekąska na imprezy w gronie najbliższych. Idealne...
Odsłon: 135
Bardzo smaczne i delikatne bułki, idealne na poranne śniadanie. Polecam :)
Odsłon: 267
Składniki
Polędwicę wołową dokładnie oczyścić z najmniejszych błonek . Przed dwukrotnym zmieleniem mięso mocno schłodzić. Przełożyć do miski, wbić żółtka, dodać przyprawy i dokładnie wyrobić. Zwilżonymi dłońmi formować kulki i układać na półmisku. Cebulkę i ogórki pokroić jak najdrobniej. Przed samym podaniem, w każdej "kulce" mięsa zrobić dołek i wbić żółtko. Przyprawy ustawić na stole, by każdy mógł sobie sam doprawić tatara wg własnego smaku.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Panierowany kalafior
Przekąski
Pieczone przepiórki
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Jajka w sosie tatarskim
Panierowany kalafior
Kalafior w panierce jako dodatek do obiadu lub samodzielna przekąska
Odsłon: 5
Pieczone przepiórki
Przepyszne maleństwa są idealne na niewielkie porcje, kiedy chcemy skosztować...
Odsłon: 38