Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie do dzisiejszego , ostatkowego śledzika. Reszta czeka na wieczór.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1675
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101696
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6154
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1675
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101696
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6154
Składniki
Polędwicę wołową dokładnie oczyścić z najmniejszych błonek . Przed dwukrotnym zmieleniem mięso mocno schłodzić. Przełożyć do miski, wbić żółtka, dodać przyprawy i dokładnie wyrobić. Zwilżonymi dłońmi formować kulki i układać na półmisku. Cebulkę i ogórki pokroić jak najdrobniej. Przed samym podaniem, w każdej "kulce" mięsa zrobić dołek i wbić żółtko. Przyprawy ustawić na stole, by każdy mógł sobie sam doprawić tatara wg własnego smaku.