Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 23 Ocena: 433
Dodano: 17.08.2011
Odsłon: 21462
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Na patelni rozgrzewamy masło lub olej (ok. łyżki), smażymy kiełbasę.
Cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę, łączymy z musztardą.
Kiedy kiełbasa będzie już usmażona, dorzucamy na patelnię ogórki z cebulą i smażymy wszystko razem przez ok. 5 minut.
Na talerzu układamy ogórki z cebulą, na wierzch kładziemy kiełbasę, podajemy z kawałkiem pieczywa.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

susi 06 kwietnia 2012Zgłoś do usunięcia
Bardzo fajny i prosty przepis,dzięki i pozdro:)19 Kto głosował? | Odpowiedz

susi 06 kwietnia 2012Zgłoś do usunięcia
FAJNY PRZEPIS,SPRÓBUJĘ:)19 Kto głosował? | Odpowiedz