Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kiełbasa w nowej odsłonie.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103397
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2007
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5876
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5870
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103397
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2007
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5876
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5870
Składniki
Na patelni rozgrzewamy masło lub olej (ok. łyżki), smażymy kiełbasę.
Cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę, łączymy z musztardą.
Kiedy kiełbasa będzie już usmażona, dorzucamy na patelnię ogórki z cebulą i smażymy wszystko razem przez ok. 5 minut.
Na talerzu układamy ogórki z cebulą, na wierzch kładziemy kiełbasę, podajemy z kawałkiem pieczywa.