Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kiełbasa na inny sposób.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13086
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2466
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3602
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4472
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13086
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2466
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3602
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4472
Składniki
Wykonanie: Kiełbasę owinąć cienkimi plastrami boczku, końcówki spiąć wykałaczkami i naciąć z góry nożem, po czym w przecięte miejsce wcisnąć po łyżeczce chrzanu. Kiełbasę ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym tłuszczem, posypać pokrojoną cebulą. Piec w temperaturze 160 stopni przez około 25 minut.