Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne połączenie smaków.
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 341
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 487
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 1005
Zapewne znasz powiedzenie „wyglądać jak milion dolarów”. Przypomnij je sobie,...
Odsłon: 1417
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 341
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 487
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 1005
Zapewne znasz powiedzenie „wyglądać jak milion dolarów”. Przypomnij je sobie,...
Odsłon: 1417
Składniki
Bób ugotować w osolonej wodzie.
Cebulę pokroić w kostkę, czosnek w cienkie plasterki. Na patelni rozgrzać oliwę, wrzucić cebulę z czosnkiem, smażyć do zeszklenia. Następnie dodać wędzoną paprykę, sól, pieprz, płatki chili i rozmaryn, zalać winem i dusić na średnim ogniu do odparowania alkoholu.
Bób odcedzić, przełożyć na patelnię, gotować razem jeszcze kilka minut. Podawać na ciepło lub zimno.