Do góry

Przekąski Przepis na:

Boczek duszony w przyprawach i cebulce.

Boczek duszony w przyprawach i cebulce.

Autor:

Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 17784

Dodano:

Odsłon: 9526

Pyszny i aromatyczny,bardzo polecam:)

Składniki

> 6 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Boczek duszony w przyprawach i cebulce.

Przygotowanie

  1. Umyty boczek natrzeć wszystkimi przyprawami i odstawić na 2 godz.
    Cebulę pokroić w kostkę i zrumienić.
    Do rondla dać zaprawiony boczek,cebulę zrumienioną, 1 łyżkę smalcu i podlać odrobiną wody.
    Dusić pod przykryciem ,obracając co jakiś czas około 1,30 godz.
    Najlepszy jest jeszcze ciepły:)



    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (8)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń