Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny i smaczny boczek na święta.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8737
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8737
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Składniki
Wykonanie: Natarte mięso solą i pieprzem piecz około 140 minut w temperaturze 180 stopni podlewając bulionem drobiowym. Dżem wymieszaj z winem, wlej do mięsa, dodaj pokrojone w ćwiartki jabłka, czosnek i piecz jeszcze około pół godziny. SMACZNEGO.