Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny i smaczny boczek na święta.
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41626
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4791
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45740
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41626
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4791
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45740
Składniki
Wykonanie: Natarte mięso solą i pieprzem piecz około 140 minut w temperaturze 180 stopni podlewając bulionem drobiowym. Dżem wymieszaj z winem, wlej do mięsa, dodaj pokrojone w ćwiartki jabłka, czosnek i piecz jeszcze około pół godziny. SMACZNEGO.