Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny i smaczny boczek na święta.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1637
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 495
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1637
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 495
Składniki
Wykonanie: Natarte mięso solą i pieprzem piecz około 140 minut w temperaturze 180 stopni podlewając bulionem drobiowym. Dżem wymieszaj z winem, wlej do mięsa, dodaj pokrojone w ćwiartki jabłka, czosnek i piecz jeszcze około pół godziny. SMACZNEGO.