Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca przekąska:)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1084
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1084
Składniki
Umyty brokuł podzielić na mniejsze różyczki. Jajko roztrzepać z solą,pieprzem i mlekiem. Każdą różyczkę zamoczyć w jajku,dać na patelnię grillową wysmarowaną masłem klarowanym. Na małym ogniu obsmażyć z każdej strony. Smacznego chrupania!