Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bruschetta to wspaniała włoska przystawka, która smakuje zawsze.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 62
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11033
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 62
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11033
Składniki
Wykonanie: Bułki przekroić wzdłuż i podpiec na suchej patelni. Na patelni rozgrzać oliwę, włożyć posiekaną paprykę, cebulę, czosnek i smażyć przez około pięć minut. Następnie dorzucić drobno pokrojone i odsączone pomidory, przyprawić solą i pieprzem i dusić około 15 minut, co jakiś czas mieszając. Pod koniec dodać starty ser, przyprawić do smaku, wymieszać i wyłożyć na wcześniej przygotowane grzanki z bułek.