Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bruschetta to wspaniała włoska przystawka, która smakuje zawsze.
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 114
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 114
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Wykonanie: Bułki przekroić wzdłuż i podpiec na suchej patelni. Na patelni rozgrzać oliwę, włożyć posiekaną paprykę, cebulę, czosnek i smażyć przez około pięć minut. Następnie dorzucić drobno pokrojone i odsączone pomidory, przyprawić solą i pieprzem i dusić około 15 minut, co jakiś czas mieszając. Pod koniec dodać starty ser, przyprawić do smaku, wymieszać i wyłożyć na wcześniej przygotowane grzanki z bułek.