Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna,chrupiąca przekąska z masełkiem czosnkowo-szpinakowym i świeżymi ziołami ;-) bardzo dobra na mały...ale też na duźy głód...;-)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2216
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3306
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1350
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2106
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2216
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3306
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1350
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2106
Składniki
masełko wyjmujemy z lodówki wcześniej tak aby naturalnie zmiękło obieramy,miażdżymy i drobno kroimy czosnek bardzo drobno kroimy listki szpinaku dodajemy do masła,podsypujemy solą i pieprzem z młynka i dokładnie mieszamy na gładką masę bułeczki kroimy na połowy,smarujemy przygotowanym masłem i opiekamy w nagrzanym do 180 st piekarniku tak ok 5 min
na wyjętych z piekarnika bułeczkach układamy połówki pomidorów koktajlowych i posypujemy zieloną pietruszką,bazylią i oregano (większe kawałki) dodajemy odrobinę soli i pieprzu podajemy od razu Smacznego chrupania ;-)