Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna,chrupiąca przekąska z masełkiem czosnkowo-szpinakowym i świeżymi ziołami ;-) bardzo dobra na mały...ale też na duźy głód...;-)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3881
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414957
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2425
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3881
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414957
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2425
Składniki
masełko wyjmujemy z lodówki wcześniej tak aby naturalnie zmiękło obieramy,miażdżymy i drobno kroimy czosnek bardzo drobno kroimy listki szpinaku dodajemy do masła,podsypujemy solą i pieprzem z młynka i dokładnie mieszamy na gładką masę bułeczki kroimy na połowy,smarujemy przygotowanym masłem i opiekamy w nagrzanym do 180 st piekarniku tak ok 5 min
na wyjętych z piekarnika bułeczkach układamy połówki pomidorów koktajlowych i posypujemy zieloną pietruszką,bazylią i oregano (większe kawałki) dodajemy odrobinę soli i pieprzu podajemy od razu Smacznego chrupania ;-)