Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak bardzo chcę już wiosny. Więc chociaż żegnam zimę...w kuchni. Dzisiaj coś co pomaga mi marzyć o pięknej pogodzie, pięknych widokach i pięknej muzyce. A jednocześnie będąc w mojej kuchni w Olsztynie na Warmii. A więc bruschetta. Ale taka troszkę inna , bo z bułki grahamki, przecież odchudzam się.
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 319
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 254
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 181
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 755
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 319
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 254
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 181
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 755
Składniki
Bułki pokroić w kromki,
Kromeczki rozłożyć na papierze do pieczenia. Każdą kromeczkę posmarować olejem lnianym . Można też oliwą z oliwek. Będzie bardziej po włosku. A następnie posypać ziołami prowansalskimi i granulowanym czosnkiem.
Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i upiec na złoty kolor. Blachę wyjąc i przełożyć kromeczki na druga stronę, wstawić na kilka minut. Trzeba uważać, bo wszystko trwa bardzo krótko.
Kromeczki posmarować Passatą , położyć mozzarellę i pomidorka. Oprószyć świeżo zmielonym pieprzem, solą i czarnuszką. Można położyć listek bazylii lub pietruszki. Smacznego!!!