Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na włoską przekąskę. Niebo w gębie!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1001
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2912
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1001
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2912
Składniki
Bagietkę kroimy na kawałki. Układamy na blachę (na blachę kładziemy papier do pieczenia). Rozgrzewamy piekarnik i pieczemy ok. 5-8 min, aż się zarumieni ( pieczemy w temp. 220 stopni Celsjusza). Czosnek przeciskamy przez praskę. Pomidory kroimy w drobną kostkę. Bazylię siekamy drobno. W miseczce łączymy składniki, czyli: pomidory, czosnek, bazylia, sól, pieprz, majeranek i oliwa z oliwek. Całość mieszamy. Po upieczeniu bagietki "farsz" nakładamy na nią. Wszystko ląduje na talerzu a na koniec bardzo delikatnie polewamy octem balsamicznym. Zapraszam do obejrzenia filmu, link poniżej! Życząc smacznego pozdrawiam serdecznie!