Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja ekspresowej przekąski imprezowej, dobra na ciepło i na zimno. Do tego bardzo smaczna i fajnie się prezentująca. Prosty przepis na świetne bruschetty z ciasta francuskiego z pomidorkami, mozarellą i bazylią. Dla chętnych może być również szynka parmeńska, ale nie jest koniczna :-)
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 61
Smaczna surówka z ogórków kiszonych, marchewki i kukurydzy. Miałam okazję jeś...
Odsłon: 9
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 85
Szybkie i puszyste placuszki to super pomysł na ciepłe śniadanie, deser czy p...
Odsłon: 39
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 61
Smaczna surówka z ogórków kiszonych, marchewki i kukurydzy. Miałam okazję jeś...
Odsłon: 9
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 85
Szybkie i puszyste placuszki to super pomysł na ciepłe śniadanie, deser czy p...
Odsłon: 39
Składniki
Ciasto pokroić na 28 kawałków. Przełożyć je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Każdy kawałek posmarować rozbełtanym jajkiem i ułożyć po połówce pomidora i mozarelli. Piec 12-15 minut w 200 stopniach. SMACZNEGO!!!