Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja ekspresowej przekąski imprezowej, dobra na ciepło i na zimno. Do tego bardzo smaczna i fajnie się prezentująca. Prosty przepis na świetne bruschetty z ciasta francuskiego z pomidorkami, mozarellą i bazylią. Dla chętnych może być również szynka parmeńska, ale nie jest koniczna :-)
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 397
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 397
Składniki
Ciasto pokroić na 28 kawałków. Przełożyć je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Każdy kawałek posmarować rozbełtanym jajkiem i ułożyć po połówce pomidora i mozarelli. Piec 12-15 minut w 200 stopniach. SMACZNEGO!!!