Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bruschetta - wyjątkowa przekąska, która pochodzi z Włoch. Grzanka z oliwą i czosnkiem jest klasykiem kuchni śródziemnomorskiej. Jak ją zrobić? Nie uwierzysz, jakie to proste. Już nigdy nie przyrządzisz takich kanapek inaczej!
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 14
Kurczak w sosie pieczarkowym to pyszne i aromatyczne danie, a zarazem bardzo...
Odsłon: 8123
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 45
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 14
Kurczak w sosie pieczarkowym to pyszne i aromatyczne danie, a zarazem bardzo...
Odsłon: 8123
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 45
Składniki
Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kostkę, mozzarellę kroimy w kostkę, bazylię siekamy.
Ciabattę skrapiamy oliwą, smarujemy zmiażdżonym czosnkiem, na wierzchu układamy pomidora wymieszanego z mozzarellą.
Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni i zapiekamy bruschettę około 5 minut, aż ser się rozpuści a pieczywo nabierze złotego koloru.
Przed podaniem posypujemy posiekanymi listkami bazylii.