Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna Włoska propozycja na wykorzystanie "starego" pieczywa. Każda wersja tejże przystawki jest niesamowita i niemalże osobista.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34871
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15448
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34871
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15448
Składniki
Na kromki pieczywa układamy plastry mozzarelli i kawałki tuńczyka. Całość zapiekamy 4 min w temperaturze 250°C. Pomidory sparzamy, obieramy ze skórki, usuwamy miąższ i kroimy w kostkę. Oliwę i bazylię miksujemy. Na podpieczone bruschetty kładziemy pokrojone pomidory i polewamy oliwą z bazylią. Podajemy od razu.