Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna Włoska propozycja na wykorzystanie "starego" pieczywa. Każda wersja tejże przystawki jest niesamowita i niemalże osobista.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13034
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1479
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14347
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5928
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13034
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1479
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14347
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5928
Składniki
Na kromki pieczywa układamy plastry mozzarelli i kawałki tuńczyka. Całość zapiekamy 4 min w temperaturze 250°C. Pomidory sparzamy, obieramy ze skórki, usuwamy miąższ i kroimy w kostkę. Oliwę i bazylię miksujemy. Na podpieczone bruschetty kładziemy pokrojone pomidory i polewamy oliwą z bazylią. Podajemy od razu.