Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna Włoska propozycja na wykorzystanie "starego" pieczywa. Każda wersja tejże przystawki jest niesamowita i niemalże osobista.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1100
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1082
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13036
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1100
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1082
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13036
Składniki
Na kromki pieczywa układamy plastry mozzarelli i kawałki tuńczyka. Całość zapiekamy 4 min w temperaturze 250°C. Pomidory sparzamy, obieramy ze skórki, usuwamy miąższ i kroimy w kostkę. Oliwę i bazylię miksujemy. Na podpieczone bruschetty kładziemy pokrojone pomidory i polewamy oliwą z bazylią. Podajemy od razu.