Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna Włoska propozycja na wykorzystanie "starego" pieczywa. Każda wersja tejże przystawki jest niesamowita i niemalże osobista.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 125
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 89
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16074
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 65
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 176
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 681
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 125
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 89
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16074
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 65
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 176
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 681
Składniki
Na kromki pieczywa układamy plastry mozzarelli i kawałki tuńczyka. Całość zapiekamy 4 min w temperaturze 250°C. Pomidory sparzamy, obieramy ze skórki, usuwamy miąższ i kroimy w kostkę. Oliwę i bazylię miksujemy. Na podpieczone bruschetty kładziemy pokrojone pomidory i polewamy oliwą z bazylią. Podajemy od razu.