Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna Włoska propozycja na wykorzystanie "starego" pieczywa. Każda wersja tejże przystawki jest niesamowita i niemalże osobista.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2160
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 184
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2160
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 184
Składniki
Na kromki pieczywa układamy plastry mozzarelli i kawałki tuńczyka. Całość zapiekamy 4 min w temperaturze 250°C. Pomidory sparzamy, obieramy ze skórki, usuwamy miąższ i kroimy w kostkę. Oliwę i bazylię miksujemy. Na podpieczone bruschetty kładziemy pokrojone pomidory i polewamy oliwą z bazylią. Podajemy od razu.