Do góry

Przekąski Przepis na:

Bułeczki z twarogu

Bułeczki z twarogu

Autor:

Przepisów i artykułów: 43 Ocena: 1281

Dodano:

Odsłon: 2736

lekkie bułeczki z otębami

Składniki

  • tworóg półtłusty, 25 dkg
  • jajko, 1
  • otręby i płatki owsiane, 20 dkg
  • Mąka pełnoziarnista, 3 łyżki
  • proszek do pieczenia, 2 płaskie łyżeczki
  • sól, szczypta
1-2 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Bułeczki z twarogu

Przygotowanie

  1. Twaróg zmielić. Mąkę połączyć z otrębami, płatkami owsianymi, solą i proszkiem do pieczenia.

  2. Dodać jajko i wymieszać

  3. Piec w 200 stopniach przez 15 min, na posmarowanej margaryna blaszce.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń