Przekąski Przepis na:
bułka z pieczarkami

Przepisów i artykułów: 43 Ocena: 1055
Dodano: 16.02.2014
Odsłon: 2382
Składniki
- bułki
- pieczarki - min. 500g
- parówki - ilość dowolna
- cebula
- margaryna - do smażenia
- przyprawy - do smaku (sól, pieprz, Vegeta)
> 6 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Przygotowanie
-
Na margarynie podsmażyć na złoty kolor cebulę. Następnie dodać posiekane w kostkę pieczarki i posolić, aby puściły sok i dusić na małym ogniu. Gdy pieczarki będą miękkie dosmaczyć pieprzem i vegetą. Do dosmaczonych pieczarek dodać pokrojone parówki w koła, bądź kostkę w celu ich zagrzania. Napełnić bułkę.
SMACZNEGO ........ -
Bułki można podawać z ketchupem oraz bez parówek, smakują w każdej postaci bardzo dobrze.
Komentarze do przepisu (1)

gosik91 16 września 2015Zgłoś do usunięcia
Bardzo smaczne :)6 Kto głosował? | Odpowiedz